- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Avšak varování byla oprávněná. Obsluha, která nás zásobovala celý večer podmíráky (patrně s vědomím "co byste chtěli za pivo v době happy hour za 27,- Kč, přece na tom musíme někde vydělat), mě nemile překvapila při konečném zúčtování. Kamarádce, která platila poslední, naúčtoval obsluhující čišník minimálně 500 kč navíc a k tomu se dožadoval zaplacení tataráku za 170 kč, který jsme jistojistě platili. Po krátké hádce se kamarád, který nemá rád konflikty, uvolil tuto částku doplatit.
Toto zacházení bych ještě pochopil v hospodě čtvrté cenové, ale v restauraci, která se tváří být chloubou jižních Čech, mě toto počínání přinejmenším překvapuje. O to víc, že jsem byl upozorňován předem, z čehož vyvozuji, že se nejedná o ojedinělý jev. Nechci házet všechny zaměstance této restaurace do jednoho pytle, přesto...mě už v tomto podniku nikdy neuvidí.
Další články autora |
Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat:
30 550 - 30 550 Kč