Diskuse

Nic lepšího jsme si nemohli přát

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

17. 5. 2012 10:07
skutečně,se ptejme co bude dál

Nikdo asi nechce obhajovat dr.Rátha  že by nikdy nevzal z veřejných peněz ani korunu, a ani nevzal ani korunu úplatku. A rovněž tak není třeba napadat policii, že na něj "narafičila " krabici s penězi.Stačilo ho po několik měsíců fízlovat a sbalit ho až když bude nějaký ten úplatek přebírat.

Prostě míra korupce dosáhla už takové úrovně, že je mezi politiky samozřejmá, a provádějí jí všichni,a obecně jí nikdo netrestá, protože jsou to politici, kteří ovládají policii a justici. Dosavad se to dělo stylem, já na bráchu, brácha na mě, koalice, opozice,levice pravice,všichni politici se dohodli a nebyl trestán nikdo z nich.  Ale situace se vyostřuje, a právě ta koalice která právě teď drží vládu,policii a justici může krýt své politiky a likvidovat ty z konkurečních stran, a to  až na hranici zákona a ústavnosti.

Co bude dál?Dít se může mnohé, taková vláda může zakázat (legitimně) libovolný politický subjekt, rozehnat občanskou demonstraci,zadržet a obvinit koho chce..

1 0
možnosti
MP

Marek Pleskač

17. 5. 2012 11:36
Re: skutečně,se ptejme co bude dál

Přesně tak. Abychom se nevrátili o několik desítek let zpátky...

0 0
možnosti
FK

ataknevim

17. 5. 2012 8:13
„Nic lepšího jsme si nemohli přát“,

Člověče, když už o tom chcete psát,  měl byste si přečíst celý text a nejenom obšlehnutý a zkreslený nadpis nějakou nemyslící redaktorkou či redaktorem. Ať už si to tak zlovolně  interpretovali z vlastní hlouposti nebo nenávisti.

0 0
možnosti
D

dinid

17. 5. 2012 0:09
Raději pouvažujte pokud možno hlavou...

a třeba dospějete k názoru, že Davídek mohl se svým pocitem nedotknutelnosti opravdu spáchat takové pitomosti, z nichž je obviněn..., ale i ČSSD se s úlevou zbaví agresivního problémisty, který jim mezi inteligentnější voličskou částí obyvatel ČR dělal jen ostudu...!

2 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

17. 5. 2012 7:12
Re: Raději pouvažujte pokud možno hlavou...

Paroubka se již zbavili, teď se zbaví Rátha a budou volitelní i pro lidi, kteří jinak nejsou přesvědčení levičáci. Jsem přesvědčen, že derathizace jim jenom prospěje.

0 0
možnosti
JH

ExPat

16. 5. 2012 23:05
Uhodl jste

No ano - krásně se zapomene jak ministr zahraničí a jeho kamarila rozšantročili národni dědictví církvím, jimž Češi vždycky byli ukradeni. Ti Češi kteří to navíc ještě všechno zaplatí.

Kdepak panečku - kampak se začátečník Rath hrabe.

Okrást celý národ a navíc ho přesvědčit že je všechno v pořádku - to je umění!

7 0
možnosti