Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Recepty

Marek Pleskač

Tofu Bolognese

Po přechodu na veganskou stravu jsem se nechtěl vzdát svého oblíbeného italského pokrmu. Trochu jsem jej tedy inovoval a výsledek je dokonce lepší než původní recept.

23.7.2013 v 12:44 | Karma článku: 7.93 | Přečteno: 541 | Diskuse
Počet článků 24 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1692

Občasný bloger, pravidelný běžec.



Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.