Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

COV-spirace 2020

Již rok se prakticky celá planeta potýká s pandemií Covidu-19. V dnešním globalizovaném světě je však postup jednotlivých vlád až příliš podobný. To vyvolává otázky, zda se nejednalo o předem připravený plán.

Spousta vlivných osobností se o možnosti pandemie zmiňovala ve svých projevech již několik let před jejím vypuknutím. Vrcholem byla simulace globální epidemiologické "válečné hry" nazvané EVENT 201 - v říjnu 2019! Její parametry se téměř přesně shodovaly s tím, co nyní zažíváme. Dokonce na Youtube existuje záznam. Kdo se na simulaci podílel? Mimo jiné odborníci ze:

- světové organizace World Economic Forum (WEF),

- nadace Bill & Melinda Gates Foundation.

Předsedou WEF je Klaus Schwab. Muž, který v květnu 2020 vydal knihu Great reset, kde svými vizemi nového postpandemického světa překonává Orwelovu knihu 1984. Volá po redefinování osobního vlastnictví a dramatických změnách kapitalismu. Obvykle, když chce někdo zasahovat do kapitalismu, znamená to krok směrem k většímu socialismu, což nevěstí nic dobrého, jak se přesvědčujeme např. na systému dotací EU.

Bill Gates, který se zabývá vakcinačním byznysem a staví se do role zachránce lidstva, má s velkou pravděpodobností přesně opačné úmysly. Jak jinak si vysvětlit, že už v roce 2015 předpověděl jako příští hrozbu pro lidstvo pandemii způsobenou chřipkovým virem? Za takovou předpověď by se nemusel stydět ani Nostradamus.

Vlivní lidé celého světa se scházejí pravidelně každý rok na setkání Bildebergu. V roce 2019 se projednávala témata jako např. Stabilní strategický řád, Co čeká Evropu, Budoucnost kapitalismu, atd.

Na celé pandemii covidu je zvláštní to, že většina zemí jede prakticky podle stejných not. Omezování sociálních kontaktů, lockdowny, které nikam nevedou (o tom se převědčili např. v Argentině, kde ani 200 dní nestačilo na zkrocení viru). Člověk by si myslel, že hlavním cílem je pošramocení ekonomiky. Úroveň života v mnoha zemích dosáhla historického maxima, lidé požívali neobyčejných svobod, tak bylo třeba přistřihnout křídla. Žádná ekonomická krize nepřicházela, proto se musela nějaká vymyslet. Vše začalo v Číně, ale právě Čína z toho vyšla velmi, až podezřele, dobře, protože se zdá, že virus zvládla a nyní její ekonomika opět velmi rychle roste. Virus také, zdá se, nějakým zásadním způsobem nezasáhl Afriku, což je při taní hygienické úrovni podezřelé. Nutno zmínit, že právě v Africe má své  velké ekonomické zájmy právě Čína. 

V České republice bohužel svůj boj prohráváme. Sice se náš premiér v létě vychvaloval, jak jsme Best in Covid, ale pouze za cenu obrovských ekonomických ztrát. A co se děje nyní, to už je za hranicí ústavy. Uměle prodlužovaný nouzový stav na základě pochybných testů (viz. např. zde), kde jsou hrubě omezovány svobody občanů, z nichž velké části je odpíráno právo na výdělek. Vše je zdůvodňováno nemocí, která se svými projevy podobá chřipce. Kdyby tady byla taková mediální poptávka již v dřívějších letech, sledovali bychom podobná čísla a paniku i tehdy. Jak je možné, že nemocní ubývají, ale rizikovost roste? Právě mediální propaganda a vládní omezení je největší hrozbou koronaviru. Samotné restrikce zhatí mnohem více životů než samotná choroba. Tohle moc dobře vědí ti, kdo v pozadí tahají za nitky. Pravidelná denní dávka negativních emocí, která se stává drogou, působí na naší nervovou soustavu a ovlivňuje činnost celého těla. Naše děti dusíme ve školách a zakazujeme jim zpívat a hýbat se. Věřím tomu, že pokud bychom od Nového roku zrušili nouzový stav, odhodili roušky, otevřeli obchody a restaurace, skončili bychom lépe, než kdybychom žili v nesmyslných omezeních další měsíce. Samozřejmě, že především starší lidé a rizikové skupiny by měli dbát se zvýšenou pozorností na své zdraví, ale to platilo vždy. Neberme lidem osobní zodpovědnost za jejich zdraví.

Jedinou cestou je podle politiků vakcína, ale ta řeší pouze následek špatného fyzického stavu. Pokud se člověk nehýbe a nestará se systematicky o své zdraví, opravdu věříte tomu, že ho 2 injekce narychlo vyvinuté vakcíny dokáží ochránit? Kolikrát jste slyšeli z médií, abyste zařadili do svého denního režimu pravidelné denní procházky, jedli střídmě, pili 2 litry čisté vody apod?

Své pochybnosti o vakcíně i PCR testech veřejně vyjádřil např. Dr. Mike Yeadon a to je člověk, který by o tom měl něco vědět, protože se jedná o bývalého viceprezidenta společnosti Pfizer. Spousta doktorů, u nás např. profesor Beran, se vyjadřuje proti nutnosti očkování i samotné "pandemii", ale není jim dopřáván mediální prostor. Nevěřte také tomu, že v Británii virus zmutoval. Je to jen prostředek, jak nerozhodnuté občany donutit k očkování. Jedná se o obrovský byznys.

Vakcína by měla být dobrovolná, bez omezení práva svobod těch, kteří se rozhodnou očkování nepodstoupit. Bohužel se ale domnívám, že to se nestane. Možná to nebude povinné, ale už se nepodíváte do restaurace či obchodu a mimo domov nesundáte respirátor, jak se plánuje např. v lednu v Rakousku. Co bude následovat, pokud se podvolíme nyní? Je jen na nás, zda v takovém světě chceme žít. Já to rozhodně odmítám.

Autor: Marek Pleskač | neděle 20.12.2020 21:56 | karma článku: 17,89 | přečteno: 483x
  • Další články autora

Marek Pleskač

Zrození běžce

Ještě před pár lety jsem běh bral jen jako nutnou součást přípravy mezi fotbalovými sezónami. Při výbězích jsem vždy trpěl, dobíhal mezi posledními a vůbec se na ně netěšil.

7.1.2016 v 14:20 | Karma: 7,16 | Přečteno: 117x | Diskuse| Ostatní

Marek Pleskač

Salming Tour de Hospic

Na 5. ročník Plesenského půlmaratonu jsem se těšil téměř rok, kdy jsem se o této akci dočetl v místních novinách. A když se tento běh stal letos součástí Salming Tour de Hospic, neváhal jsem s účastí na všech 3 akcích.

30.9.2015 v 0:35 | Karma: 8,25 | Přečteno: 221x | Diskuse| Sport

Marek Pleskač

Noční můra s ČD

Poté co jsem se nechal zhýčkat výletem z Českých Budějovic do Vídně, osmělil jsem se a snad po 10 letech opět vyzkoušel trasu České Budějovice - Mariánské Lázně. Za 10 let to možná zkusím znovu...

31.5.2015 v 22:55 | Karma: 18,26 | Přečteno: 928x | Diskuse| Cestování

Marek Pleskač

Reakce na článek o bankách od pana Kráma

Proč nefunguje česká ekonomika – Díl první: Banky. Autor neotevřel u článku diskuzi, proto reaguji touto formou.

5.8.2013 v 17:45 | Karma: 10,63 | Přečteno: 767x | Diskuse| Ekonomika

Marek Pleskač

Tofu Bolognese

Po přechodu na veganskou stravu jsem se nechtěl vzdát svého oblíbeného italského pokrmu. Trochu jsem jej tedy inovoval a výsledek je dokonce lepší než původní recept.

23.7.2013 v 12:44 | Karma: 8,68 | Přečteno: 548x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Železniční koridor mezi Ostravou a Slovenskem stál, vlak tam srazil člověka

28. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:22

Nehoda v neděli dopoledne téměř dvě hodiny komplikovala provoz na hlavním železničním koridoru mezi...

Benda, Rouček, Dryml a další. Do europarlamentu kandidují známá jména

28. dubna 2024

Premium Nejen politickými proklamacemi a sliby lákají strany voliče. Součástí kampaní jsou i známé tváře....

Ukrajinská armáda na frontě postupně míří k bankrotu, varuje analytik

28. dubna 2024

Podcast Ukrajinská armáda na frontě čelí čím dál většímu tlaku. Především v Donbasu je situace kritická....

VIDEO: Paraglider se zřítil ze třiceti metrů na poušť. Sám si zavolal záchranku

28. dubna 2024  11:45

Třiatřicetiletý Anthony Vella testoval nad texaskou pouští severozápadně od Austinu motor BGD Luna...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1655x
Občasný bloger, pravidelný běžec.